Co vám přinese EBook Přírodní léčení pomocí vlastní bylinkové lékárny?

Toužíte místo léků používat k uzdravování bylinky a přírodní prostředky?

Chcete vědět jaké bylinky můžete použít, když na vás něco vleze? Chcete vědět, jaké bylinky si domů pořídit, aby vám jen tak neležely bez užitku? Chcete umět řešit běžné zdravotní potíže pomocí své vlastní bylinkové lékárničky? Chcete omezit používání klasických léků na minimum?

O tom všem je eBook „Přírodní léčení pomocí vlastní bylinkové lékárny „.

Přišel na svět 15.10.2020.

Než se narodil, tak to vzalo docela dost času. Občas jsem doma byla protivná a děti s manželem byly na druhé koleji, ale teď už mám porodní bolesti za sebou a jsem šťastná. Mám z něj velkou radost. Pociťuji vděčnost, že se mi to podařilo. Jednou ho předám svým snachám, aby ho v rodině využívaly.

Co vám eBook přinese do života?

Naučíte se především, jak při běžných zdravotních potížích využívat sílu přírody místo klasických léků. Vždyť léky jsou uměle vyrobené napodobeniny účinných složek bylinek a mají kromě nesporných kladů také četné nepříjemné vedlejší účinky. Zjistíte, že to není tak složité, jak jste si možná mysleli. 

Zjistíte, že nemusíte hned běžet k lékaři nebo do lékárny, když vás něco rozbolí. Naučíte se dát nejprve šanci bylinkám a dalším darům přírody. Pochopíte, že to jde a že to funguje. Mám to vyzkoušeno na sobě a své rodině. A věřte mi, že tím velmi omezíte užívání klasických léků.

Vytvoříte si vaší vlastní bylinkovou lékárničku z doporučených bylinek, takže až na vás něco příště „vleze“, budete mít bylinky ihned po ruce. Ne až večer nebo druhý den (a mezitím si ulevíte klasickým lékem).

A zjistíte také, že přírodní léčení můžete využívat i na cestách, na chalupě, na návštěvě, když si potřebujete ulevit – najdete v něm tipy na cesty.

Taky vám přinese skvělý pocit, že umíte pomáhat sobě a své rodině přírodní cestou.

Co přesně v eBooku najdete se podívejte sem.

Syn se mi nedávno říkal:

"Mami ty bylinky jsou snad na všechno." 🙂

Já i moje děti při běžných zdravotních potížích klasické léky nepoužíváme. K lékařům chodíme jen při přetrvávajících obtížích, závažnějších problémech a na preventivní prohlídky. Jsem šťastná, že můžu svým dětem pomáhat přírodní cestou. Mám vyzkoušeno, že to FUNGUJE. Nemám výčitky, že dětem dávám zbytečně léky. Cítím se jako dobrá máma.

Ale vždycky to takhle nebylo.

Ušla jsem kus cesty, abych zjistila, že to jde a že to dokážu. Příběh o této mojí cestě k přírodnímu léčení si přečtěte zde.

Přeji si, aby jste i vy pochopili, že to dokážete, že se můžete sami aktivně léčit s pomocí přírodních prostředků a že to funguje.

EBook vám má pomoci s běžnými zdravotními stavy, u kterých není hned nutné běžet k doktorovi nebo když jste někde na chatě a k lékaři je daleko a vy potřebujete najít úlevu, protože vaše dítě bolí bříško nebo začalo večer kašlat.

Bylinky si můžete jednoduše koupit nebo si zajít do přírody a některé si nasbírat– už tím prospějete svému zdraví. Mnohé léčivky už běžně používáte v kuchyni, léčivé účinky mají i některé potraviny, které máte běžně doma- cibule, česnek nebo tvaroh.

Používání bylinek se často zdá složité a drahé, ale tento eBook nabízí způsob, jak se do toho můžete pustit snadno a levně.

EBook si můžete objednat zde.

Ať vám slouží!

Ukážu vám, jak využít sílu bylin pro sebe a svou rodinu a omezit tak užívání klasických léků na minimum. Jsem tvůrkyně online kurzu Začněte využívat sílu bylinek>> a online kurzu Využijte sílu bylinek naplno>> . Jsem také autorka eBooku Přírodní léčení pomocí vlastní bylinkové lékárny>> , eBooku Receptář k přírodnímu léčení>> a eBooku ZDARMA eBook Začněte využívat sílu bylinek>> . Jsem mamka tří dětí a manželka skvělého muže. Můj příběh si přečtěte zde>>
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů